Het Team

Het team van Pakhuys Vastgoed dat met veel enthousiasme iedere dag aan vastgoedopdrachten werkt bestaat uit de volgende personen.

Ody van den Broek

Na de HTS opleiding Technische Bedrijfskunde in 1992 succesvol te hebben afgerond en vele mensen in de bouwwereld te hebben gedetacheerd en aan een nieuwe baan te hebben geholpen, is de liefde voor bouw en vastgoedontwikkeling ontstaan. Dit mondde uit in een post HBO opleiding Vastgoedmanagement, om tevens in 2005 samen met Jaco Balemans het bedrijf Pakhuys Vastgoed op te richten. Hierin kan Ody zijn energie, creativiteit en ambities kwijt door op commercieel en financieel gebied projecten van A tot Z te begeleiden.

Jaco Balemans

Na in 1990 succesvol HTS Bouwtechnische Bedrijfskunde te hebben afgerond en vervolgens een MBA-studie te hebben volbracht is Jaco in 1991 zijn carrière gestart binnen de aannemerij. Binnen Pakhuys Vastgoed is Jaco voornamelijk verantwoordelijk voor de technische aspecten die naar voren komen bij het ontwikkelen van vastgoed. Naast zijn technische kennis is ook het creatieve brein goed ontwikkeld en heeft Jaco duidelijk zijn inbreng om een project te laten slagen, zowel op technisch, esthetisch als financieel gebied.

Deze ambitieuze kerel is sinds 1998 ook eigenaar van het familiebedrijf Bouwbedrijf Balemans uit Breda.